Home

Over mij

Portfolio

Foto-albums

Publicaties

Bekroonde foto's

Links

Gastenboek

Bekroond

Bekroonde foto's

Kijk! Mijn straat

Deze foto van het ringrijden die op 29 juli 2015 tijdens het Zomerfeest op de Kerkvaartseweg in Aarlanderveen is genomen, was goed voor de tweede prijs bij de fotowedstrijd Kijk! Mijn straat. Deze wedstrijd was georganiseerd door de Alphense fotoclub Alphoto in het kader van de fotoweek die van 12 t/m 19 september 2015 is gehouden.

Uit het juryrapport:
De jury koos deze foto omdat er alles inzit wat er in hoort te zitten. De compositie is in orde. Er is een prettig verloop in scherptediepte waardoor het accent ook echt op de eigenlijke actie ligt. Er zit spanning in, want de vrouw heeft net mis gestoken. En door de gelaatsuitdrukkingen van de man en de vrouw zit er ook een vleugje humor in. De vrouw is teleurgesteld omdat ze heeft gemist en de man kijkt, volgens de jury, met een blik van: "Volgend jaar doe ik niet meer mee."

Feestweek

Bij een fotowedstrijd van het Witte Weekblad/Dichtbij.nl in september 2014 leverde deze foto van een flyboarder bij de gondelvaart in Alphen aan den Rijn de eerste prijs op. De fotowedstrijd had als thema 'Feestweekfoto', waarbij foto's van onder andere de oldtimerdag, de wielerronde, de gondelvaart en de jaarmarkt konden worden ingestuurd.

Sport

   

Bij het Alphens Sportgala is deze foto 'Vreugde bij de E-junioren na winst op het Heitingatoernooi' op 28 januari 2012 uitgeroepen tot

'Sportfoto van het Jaar 2011'

Natuur

Deze foto van natuurgebied De Groene Jonker bij Zevenhoven leverde eind 2010 de 2e prijs op in een fotowedstrijd die was georganiseerd rond het 200-jarig bestaan van de droogmakerij van de polder Nieuwkoop-Zevenhoven.
Bij een fotowedstrijd met het thema 'Stilte' van bezoekerscentrum 'De Hartloper' in Reeuwijk kreeg deze foto eind 2011 een eervolle vermelding.

 

Modellen

Winnaar van de fotowedstrijd 'Winter' in januari 2012 bij www.photoplace.nl

 

Bij de fotowedstrijd met het thema 'Duo' van Photoplace.nl werd in oktober 2011 deze foto uitgeroepen tot 'Foto van de maand'.

 

Winnende foto bij Photoplace.nl in februari 2008 bij het thema 'Geel'.

Overig

Winnaar 'Kerken, tempels en moskeeŽn'       -       'Winnaar 'Muziekinstrumenten'       -       Genomineerd 'Promoot mijn streek'

Eerder leverde ik tweemaal de winnende foto bij wedstrijden van Seniorweb.nl en werden daar 6 andere foto's genomineerd.

 

Voor meer informatie over foto-opdrachten kunt u mailen naar de eigenaar van deze site.